HEB JIJ AL EEN FINANCIELE CHECK GEDAAN?

Heb je De Parel van Zuid op het oog? Dan is het slim om te onderzoeken welke woning je kunt betalen. Ons advies: doe dit voor je je inschrijft op één of meerdere bouwnummers. Dat voorkomt teleurstelling.

Laat je adviseren
Wij snappen dat het best lastig is om zelf te onderzoeken hoeveel je kunt lenen. Gelukkig zijn er goede en betrouwbare adviseurs die je daarbij kunnen helpen. Misschien heb je zelf al een adviseur op het oog. Zo niet, dan kun je vooraf kosteloos een financiële check laten uitvoeren door De Hypotheekshop Zaandam Centrum.

Bij de inschrijving stuur je het resultaat van deze check mee als onderbouwing van de financiële haalbaarheid. Bij toewijzing van de woningen hebben inschrijvers die deze financiële check kunnen meesturen een streepje voor.

Contactgegevens:

De Hypotheekshop Zaandam Centrum 
Westzijde 131
1506 GB Zaandam

075-2010915
zaandam568@hypotheekshop.nl

De Hypotheekshop Zaandam zit in hetzelfde kantoor als de verkopende makelaar Thijssen Makelaardij.

Goed om te weten:

  • Wist je dat de NHG-grens € 405.000,- is. Een heel aantal woningen in Parel van Zuid valt binnen deze NHG grens. En als er energiebesparende maatregelen zijn getroffen, ligt de NHG-grens zelfs op € 429.300,-. Met een NHG-hypotheek krijg je bij veel banken een forse rentekorting! Voor meer info kijk op NHG.nl
  • Een ander voordeel van een duurzaam nieuwbouwhuis is dat veel banken een extra rentekorting geven als de woning minimaal een A++-energielabel heeft, en ook dat is zo in Parel van Zuid!

WAARDEBEPALING BESTAANDE WONING

Thijssen Makelaardij is kind aan huis in Wormerveer en omgeving. De makelaars kennen de markt als geen ander. Heb je al een woning? Laat (vooraf) een gratis waardebepaling uitvoeren door Thijssen Makelaardij. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Thijssen Makelaardij Nieuwbouw
Westzijde 131, 1506 GB Zaandam
Telefoon: 075 – 616 86 69
nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl