Gespot in de krant

Metamorfose voor Zuideinde dankzij unieke nieuwbouw

Op 20 mei start de verkoop van het nieuwbouwproject Parel van Zuid aan het Zuideinde in Wormerveer. En een parel is het: aan de oevers van de Zaan komt een aaneenschakeling van panden, statig, stijlvol, speels en stoer met Zaans karakter. Achter de charmante gevels gaan 6 gezinswoningen en 16 appartementen schuil. Bijna geen huis is hetzelfde en de woonoppervlakten lopen uiteen van 36 tot 187 m2. Er is echt voor elk wat wils.

De zeer luxe en opvallende architectuur is het resultaat van intensieve participatie met de omwonenden. Daardoor is een ontwerp ontstaan dat niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de buurt en de voorbijgangers een lust is voor het oog en een prachtige toevoeging langs de Zaan. Ieder gebouw staat op zich en verdient daarom zijn eigen naam. Waar zou jij het liefste willen wonen? In één van de twee Notariswoningen, één van de vier woningen van het type Zaans Geluk of juist in een appartement of maisonnette die schuil gaan in de drie stoere Pakhuizen en De Werf? Ga je liever voor een penthouse of luxe appartement van meer dan 100 m2, dan is De Zaankanter iets voor jou!

Veel privacy

De woningen zijn allemaal gasloos, voorzien van vloerverwarming en heel goed geïsoleerd. Alle woningen hebben één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een (frans) balkon, loggia, dakterras of prachtige daktuin. Binnenin de Parel van Zuid ligt de beschutte binnentuin die wordt ingericht met planten en tuinperken, zodat er een duidelijke afscheiding tussen het privé en het gezamenlijk gebied is en je volop privacy ervaart.

Eigen parkeerplaats

Parkeren is in de Parel van Zuid geen probleem. Op het overdekte binnenterrein is ruimte voor fietsen en onder de groen ingerichte daktuin is voor iedere woning een eigen overdekte parkeerplaats beschikbaar. Hiervandaan loop je eenvoudig naar je eigen woning. Bevindt die zich op de 1e, 2e of 3e verdieping dan pak je de lift of loop je via de daktuin naar jouw appartement of maisonnette. Wil je meer weten over de indeling van de woningen en appartementen of de verkoop procedure? Kijk dan snel op www.parelvanzuid.nl en meld je aan als belangstellende of neem contact op met Thijssen makelaardij (075 616 8669 / zaandam@thijssenmakelaardij.nl)