NVM Open Huis 30 september 2023

Kom naar Parel van Zuid tijdens NVM Open Huizen Dag

Alsof het er altijd al heeft gestaan: zo mooi gaat het nieuwbouwproject Parel van Zuid aan de oevers van de Zaan in Wormerveer op in de bestaande omgeving. De panden met het typische Zaanse karakter zijn een aanwinst voor de buurt en een stralend middelpunt in het hart van het dorp.

Aan de buitenkant lijkt het dan misschien alsof de panden er al decennialang staan. Toch profiteren de kopers van alle voordelen die horen bij een nieuwbouwwoning. Alles is nieuw, onderhoudsarm en voldoet aan de hedendaagse regelgeving. De woningen zijn zeer energiezuinig dankzij goede isolatie en de toepassing van een bodemwarmtepomp. Een extra bonus is daarbij het comfort van vloerverwarming en vloerkoeling.

Ben jij nieuwsgierig naar de woningen en appartementen? Kom dan langs tijdens de NVM Open Huizen Dag. Het verkoopteam staat voor je klaar om je te informeren en al jouw vragen te beantwoorden.

Waar: Bavaria 1894, Veerdijk 39 in Wormer
Tijd: tussen 11.00 en 15.00 uur

Kan je niet wachten? Bekijk Parel van Zuid nu al in 3D op de website. Krijg een mooi beeld van het project en ervaar hoe het is om bijvoorbeeld tussen de panden in de binnentuin te staan.